NETOP IND: Aalborg håndbold har indgået en aftale om at støtte Mads Hoxer i hendes beslutning om at…

Hoxer misser OL – 42-årig overtager hans plads - TV 2

Aalborg Håndbold har netop anmeldt, at de fuldt ud støtter deres stjernespiller Mads Hoxer i hans beslutning om at prioritere sit mentale velvære. Denne konklusion følger af Hoxers beslutning om at tage en pause fra den hårde konkurrence for at koncentrere sig om sin mentale sundhed, som har vist sig at være et vigtigt fokus inden for atletik.

En af Aalborg Håndbolds mest profilerede spillere, Hoxer, har oplevet øget pres både på og uden for banen i den seneste tid. Den håndboldhold i Danmark, som en nøglespiller, havde forventningerne til hans præstationer været store. En nødvendighed for at tage et skridt tilbage og reflektere over sin egen trivsel har ført til dette pres.

Klubben understregede vigtigheden af at støtte deres spillere, ikke kun fysisk men også mentalt, i en udtalelse fra Aalborg Håndbold. Mads Hoxer har været en fantastisk bidragyder til vores team, men hans venlighed og intelligens kommer altid først. “Vi forstår fuldt ud hans beslutning om at tage den tid, han har brug for, for at fokusere på sin mentale sundhed,” sagde gruppelederen.

Mads Hoxer har udtrykt sine egne bekymringer om udsagnet: “Det har ikke været en nem erklæring at komme med, men det er den rigtige for mig lige nu.” I ved, at jeg kun kan præstere mit bedste, hvis jeg er i balance både fysisk og mentalt, har håndbold spillet en stor rolle i mit liv. Jeg er taknemmelig for Aalborg Håndbolds støtte og opmuntring.New superstar is born in Aalborg": Mads Hoxer Hangaard extends until 2026 |  Handball Planet

En bølge af støtte fra fans, medspillere og andre i håndboldfællesskabet har allerede udløst beslutningen, der roser Hoxer for hans mod til at sætte sin mentale sundhed først. I retning af at ændre den måde, sportsverdenen ser på mental sundhed, især i en tid, hvor flere og flere atleter åbent taler om deres udfordringer.

Aalborg Håndbold sender et stærkt signal om klubbens værdier og engagement i deres spilleres samlede trivsel, uden at støtte Hoxer i denne tid. Det viser også, at der er overbevisende beviser for, at mental sundhed er lige så vigtig som fysisk sundhed, og at det at vente til voksenalderen er en stabil tilstand snarere end en forbigående.

Mens Hoxer har hele Alborg Håndbolda og deres fangarme tilbage, vil han uden tvivl modtage støtte. Når han er sikker på, at han vil sælge den anden til drengen, vil han gøre det med fornyet energi og en klar forståelse af, hvordan han kan gøre drengen succesfuld og lykkelig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*